add wishlist show wishlist remove wishlist add compare show compare remove compare preloader
FRI FRAKT over 2000,- ❤️

ROMJULSSALG 2022


 

Banner for romjulssalg

VILKÅR FOR ROMJULSSALG HOS CREATIVEART.NO ❤️

 

PAKKING OG FRAKT

Vi begynner å pakke fortløpende fra og med onsdag 4.januar. Hvis du likevel ønsker å få pakken din prioritert i køen fordi det haster, må du velge fraktalternativet "HASTER! Prioriter meg! (Servicepakke med sporing, 1-5 dager)". Din pakke blir da prioritert fortløpende så raskt lagerkapasiteten tillater det, og vil bli sendt ut som Servicepakke direkte til ditt postkontor.

Vi har dessverre ingen mulighet til å prioritere å legge i eksisterende pakke, men vi forbeholder oss muligheten til å samle pakker i ett kolli som skal til samme adresse dersom vi ser det som praktisk gjennomførbart. 


FRAKTALTERNATIVER:

  • Hentes hos CreativeArt (Strandåsen 22, Kristiansand)
  • Brevpost/Pakke i postkassen (3-10 dager)
  • Servicepakke til lokalt postkontor (1-5 dager)
  • Servicepakke levert på dør (1-5 dager)
  • HASTER! Prioriter meg! (Servicepakke, 1-5 dager)
  • Bedriftspakke (1-3 dager)
  • *FRI FRAKT når man handler for over kr 2000,-
    NB: Dersom pakken din veier over 10 kg, vil den bli sendt som "Pakke hjem på dør"  ❤️
  • Etterfakturering av frakt ved tilfeller av ukurant vekt eller volum (vi tar kontakt og avtaler frakt etter du har bestilt)

NB: Disse frakttidene gjelder fra etter vi har sendt pakken ut fra vårt lager, er priset litt under fra Bring/Postens egne satser, og vi tar forbehold om Brings egne forsinkelser som vi dessverre ikke kan forutse. 


LEVERINGSTID

Vi tar forbehold om et stort trykk på lageret den første uken etter nyttår, som vil medføre lengre pakketid enn normalt! Håper på forståelse for dette! ❤️

Alle sendinger fra årets romjulssalg blir levert av Posten/Bring. Det er økt trykk på postnettverket nå under alle nyttårssalgene, som vil si at spesielt til nordlige adresser er det forventet litt forsinkelser på Pakke i Postkassen (som utleveres i din postkasse annenhver dag) og Servicepakker. Dersom det haster, velg Servicepakke uansett hvor du bor, grunnet et stort trykk og store forsinkelser (spesielt for Pakke i postkassen). NB: Bring tillater oss ikke å etterlyse sendingene før det er gått nesten 14 dager over forventet leveringstid
 i denne perioden.


BETALINGSLØSNINGER

Vi har 3 ulike betalingsløsninger her hos CreativeArt.no.

KLARNA:
Her kan du enten velge å dele opp betalingen din, eller å få en samlet faktura. Dette er en avtale som gjøres mellom deg og Klarna, og vil gi deg en oversikt over alt du handler på en oversiktlig faktura etter Klarnas egne retningslinjer. Ved å bruke Klarna sin del-opp-betalingen løsning kan det tilkomme egne renter og gebyrer, så vi anbefaler å studere deres betingelsene nøye.

KORT: 
Vi tilbyr at du kan betale med kort via Stripe sin egen kortbetalingsløsning.

PAY PAL: 
Vi tilbyr også Pay Pal sin betalingsløsning, der beløpet vil bli reservert av dem fram til vi som selger fullfører din bestilling. 

 

KLÆR

På grunn av økt trykk hos de som opererer vårt kleslager etter nyttår, forventer vi at ordre som inneholder klær kan få ekstra leveringstid utenom det normale. Dersom det haster, ta kontakt med oss, så kan vi se på alternative løsninger.

 

FORBEHOLD

Alle nedprisede varer under romjulssalget er lagervarer, men vi tar forbehold om lagerfeil. På grunn av enormt press på både IT-systemer og mennesker disse dagene, kan det på tross av gode rutiner også skje enkelte pakkefeil. Disse vil bli rettet opp og omlevert så snart det lar seg gjøre.


BESTILLINGER FRA ANDRE KANALER

Bestillinger på Facebook og E-post osv vil i år ikke bli behandlet! Ordre må plasseres direkte på creativeart.no, og dette vil også gjelde for bedrifter! Lurer du på noe, kontakt vår support-chat, og vi vil hjelpe deg til hvordan gå videre med din bestilling. 

KUNDESUPPORT

På grunn av økt volum, kan det bli større forsinkelser på kundesupport enn normalt. Ta likevel kontakt med oss om det er noe du lurer på om romjulssalget via vår Facebook Messenger support-chat, som du finner både på vår Facebook-side, og nederst til høyre her i nettbutikken ved å logge inn med din Facebook-konto ❤️

 

KOS DEG MASSE MED VÅRE TILBUD FOR ROMJULSSALGET 2022! ❤️

 

Husk vårt motto:

Vi er her for å hjelpe deg å lykkes med dine produksjoner! ❤️

Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe!