add wishlist show wishlist remove wishlist add compare show compare remove compare preloader

Om angrerett og retur


Hos CreativeArt har du alltid muligheten til å angre og returnere alle ubehandlede varer innen 14 dager fra pakken blir levert til deg (pakke i postkassen, på døren) eller ditt postkontor (norgespakke, servicepakke, stor pakke i postkassen).

Varen må returneres i samme stand som når den ble mottatt av deg. For ødelagte varer, svært billige varer samt sublimeringsskrivere som er tatt i bruk og andre varer som ikke kan returneres i samme tilstand som de ble levert i, ta kontakt med oss i forkant av at du returnerer varen på Facebook-chat'en vår eller post@creativeart.no for å avtale beste løsning. Matvarer (deriblant matblekk, skrivere som selges med dette og ulike utskrivbare papir for fremstilling av mat) er unntatt angrerett og kan ikke returneres, selv i uåpnet forpakning.

For privatkunder, vennligst benytt medfølgende angrerettsskjema når du returnerer ditt kjøp for å forenkle returen på vår side. Så snart varen er mottatt vil kjøpsbeløpet for varer som tilfredsstiller vår kvalifisering samt andelsmessig del av frakten du har betalt bli returnert til deg på kortet eller betalingstjenesten du betalte med.

For bedriftskunder, ta kontakt med vår kundeservice på Facebook eller e-post dersom du ønsker å returnere varer. Vi tar forbehold om at det kan bli fakturert et gebyr for dette på inntil NOK 500 + MVA for å dekke tiden vi bruker på å behandle returen.