Left Fortsett
Din bestilling

Tomt

FRI FRAKT PÅ ALLE ORDRE OVER 2.000,- NB: Husk leveringstid på klær og tekstilvarer!

Om angrerett og retur

Hos CreativeArt har du alltid muligheten til å angre og returnere alle ubehandlede varer innen 14 dager fra pakken blir levert til deg (pakke i postkassen, på døren) eller ditt postkontor (norgespakke, servicepakke, stor pakke i postkassen).

Dersom du ønsker å returnere en sending til oss i CreativeArt, ta kontakt med oss i forkant av at du returnerer varen på vår Facebook-chat eller post@creativeart.no for å avtale beste løsning. Da vil vi sende deg nødvendig informasjon om videre steg og returadresse.

Varen må returneres i samme stand som når den ble mottatt av deg. For ødelagte varer, svært billige varer samt sublimeringsskrivere som er tatt i bruk og andre varer som ikke kan returneres i samme tilstand som de ble levert i, ta kontakt med oss i forkant av at du returnerer varen på vår Facebook-chat eller post@creativeart.no for å avtale beste løsning. Matvarer (deriblant matblekk, skrivere som selges med dette og ulike utskrivbare papir for fremstilling av mat) er unntatt angrerett og kan ikke returneres, selv i uåpnet forpakning.

For privatkunder, vennligst benytt medfølgende angrerettsskjema når du returnerer ditt kjøp for å forenkle returen på vår side. Så snart varen er mottatt vil kjøpsbeløpet for varer som tilfredsstiller vår kvalifisering samt andelsmessig del av frakten du har betalt bli returnert til deg på kortet eller betalingstjenesten du betalte med. Hvis du uttrykkelig har valgt en spesiell frakt utover hva som er nødvendig for å frakte varen, skal dette betales av deg som kunde. Du har selv risikoen for transporten av returfrakten, og at den er forsvarlig beskyttet under transport. Returkostnadene som medfølger av å benytte seg av angreretten, betales av deg som kjøper. 

Om passiv handling
For sendinger som ikke blir hentet ut fra postkontor og kommer i retur og hvor du forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Opprinnelig faktura blir kreditert i sin helhet, og du vil i stedet bli belastet et behandlingsgebyr for dette pålydende 250 kr for å dekke våre returkostnader og tiden vi bruker på å behandle returen + frakt to veier som vil bli motregnet denne kreditnotaen. Eventuelt restbeløp vil bli utbetalt på opprinnelig betalingsmiddel. Eventuell restfaktura vil levert elektronisk.

For bedriftskunder, ta kontakt med vår kundeservice på Facebook eller e-post dersom du ønsker å returnere varer. Vi tar forbehold om at det vil bli belastet et behandlingsgebyr for dette på 500 kr + MVA for å dekke våre returkostnader og tiden vi bruker på å behandle returen.

For mer detaljert informasjon, finner du dette i våre Kjøpsbetingelser.

Har du noen videre spørsmål angående denne ordningen, ta gjerne kontakt med oss! ❤️