Left Fortsett
Din bestilling

Tomt

VI HAR SOMMERFERIE! ☀️ Varer blir sendt ut fra 22.juli. Nettbutikken er alltid åpen! Husk at vi har FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 2000,- ♥️ NB: Minner om lengre leveringstid på klær og tekstilvarer!

FORHÅNDSBESTILLINGER

 Når du bestiller varer som står merket som forhåndsbestillinger vil det medføre lengre leveringstid for din bestilling. Vi vil prøve å opplyse om estimert leveringstid i teksten til hvert produkt, med forbehold om evt forsinkelser. 

Dersom du bestiller andre varer i tillegg til forhåndsbestilte varer på samme bestilling, vil dette bli samlet til en felles forsendelse, dersom ikke noe annet er avtalt med oss. 

Du betaler varene som normalt, selv om det er en forhåndsbestilling. Varene vil da pakkes og sendes fortløpende etter varemottak. I de tilfeller der det er mulig å gjennomføre, vil vi prøve å kontakte deg for å informere deg underveis når varen er på vei til oss, for å informere deg om ca forventet leveringstid. På den måten vil du da kunne ha muligheten til å kunne legge til i eksisterende ordre før sending. 

Forhåndsbestill dine favoritter, slik at du er sikret fra første levering ❤️

Her kan du lese mer om våre generelle fraktbetingelser