Left Fortsett
Din bestilling

Tomt

VI HAR SOMMERFERIE! ☀️ Varer blir sendt ut fra 22.juli. Nettbutikken er alltid åpen! Husk at vi har FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 2000,- ♥️ NB: Minner om lengre leveringstid på klær og tekstilvarer!

BLACK WEEKEND 2023

 

❤️ VILKÅR FOR BLACK WEEKEND HOS CREATIVEART.NO ❤️

Black Weekend grafikk

 

PAKKING OG FRAKT

Vi begynner å pakke allerede på fredag, og vil pakke gjennom hele helgen. Bestillingene vil i utgangspunktet sendes ut fra og med mandag ettermiddag. Hvis din bestilling haster, og du likevel ønsker å få pakken din sendt på fredag, velger du fraktalternativet "HASTER! Prioriter meg! ( Pakke til hentested, 1-5 dager)". Din pakke blir da prioritert og sendt ut fortløpende som Servicepakke direkte til ditt hentested. 

Vi har dessverre ingen mulighet til å prioritere å legge i eksisterende pakke, men vi forbeholder oss muligheten til å samle pakker i ett kolli som skal til samme adresse dersom vi ser det som praktisk gjennomførbart. 


FRAKTALTERNATIVER
 • Hentes hos CreativeArt (Strandåsen 22, Kristiansand)
 • Brevpost/Pakke i postkassen (3-10 dager)
 • [Bring] Pakke til hentested (1-5 dager)
 • [Bring] Pakke levert hjem på dør (1-5 dager) NB: Aktiveres automatisk på kolli over 10 kg!
 • HASTER! Prioriter meg! (Pakke til hentested, 1-5 dager)
 • [Bring] Bedriftspakke (1-3 dager)
 • *FRI FRAKT når man handler for over kr 2000,-
  (NB: Pakker over 10 kg som oppfyller kravet til fri frakt over 2000,- vil bli sendt som "Pakke hjem på dør" dersom vi anser dette som hensiktsmessig) ❤️
Viktig beskjed ang frakt:
 • Frakttidene gjelder fra vi har sendt pakken ut fra vårt lager.
 • Vi tar forbehold om forsinkelser i Bring sine leveringstider grunnet julesesong.
 • Våre fraktbetingelser er priset på bakgrunn av Bring/Postens egne satser. 

  LEVERINGSTID

  Vi tar forbehold om et stort trykk på lageret denne helgen og dagene som følger, som vil medføre lengre pakketid enn normalt! Ordre som legges inn etter Black Weekend vil da også kunne bli noe forsinket. Håper på forståelse for dette! ❤️


  Alle sendinger fra årets Black Weekend blir levert av Posten/Bring. Det er økt trykk på postnettverket nå under Black Week og julesesongen, som vil si at dette kan medføre forsinkelser i forhold til den oppgitte leveringstiden etter pakken er sendt ut fra oss. Dersom det haster, velg Servicepakke (Pakke til hentested) eller pakke levert hjem på dør uansett hvor du bor, grunnet veldig stort volum hos Bring og store forsinkelser (spesielt for Pakke i postkassen). NB: Bring tillater oss ikke å etterlyse sendingene før det er gått nesten 14 dager over forventet leveringstid
   i denne perioden.


  BETALINGSLØSNINGER

  Vi har 3 ulike betalingsløsninger her hos CreativeArt.no.


  KLARNA:
  Her kan du enten velge å dele opp betalingen din, eller å få en samlet faktura. Dette er en avtale som gjøres mellom deg og Klarna, og vil gi deg en oversikt over alt du handler på en oversiktlig faktura etter Klarnas egne retningslinjer. Ved å bruke Klarna sin del-opp-betalingen løsning kan det tilkomme egne renter og gebyrer, så vi anbefaler å studere Klarnas egne betingelsene nøye.

  KORT: 
  Vi tilbyr at du kan betale med kort via Stripe sin egen kortbetalingsløsning.

  PAY PAL: 
  Vi tilbyr også Pay Pal sin betalingsløsning, der beløpet vil bli reservert av dem fram til vi som selger fullfører din bestilling. 

  KLÆR

  Normal leveringstid ved bestilling av klær er beregnet til ca 7-10 dager. På grunn av økt trykk under Black Week hos de som opererer vårt kleslager, forventer vi at ordre som inneholder klær kan få ekstra leveringstid utenom det normale. Dersom det haster, ta kontakt med oss, så kan vi se på alternative løsninger vedrørende direktelevering fra hovedlager.


  FORHÅNDSBESTILLING

  Noen av våre varer kan være merket med "Forhåndsbestilling".  Dette gjelder varer som er på vei til oss. Dette vil medføre at din bestilling sendes så fort vi har mottatt alle varene på vårt lager, og din bestilling vil da sendes når den er komplett. Dersom noen av dine varer haster å få sendt i forkant, ta kontakt med vår support for å få hjelp til dette. 

  FORBEHOLD

  Vi tar forbehold om evt lagerfeil under Black Weekend. På grunn av enormt press på både IT-systemer og mennesker disse dagene, kan det noen ganger forekomme pakkefeil og lagerfeil. Disse vil bli rettet opp og omlevert så snart det lar seg gjøre. Dersom vi oppdager en lagerfeil på din bestilling, vil vi kontakte deg per epost med forslag til alternative produkter eller refusjon av manglende vare. Gi oss da en tilbakemelding på mottatt mail vedrørende din bestilling så raskt som mulig for å sikre raskest mulig behandling av din bestilling.


  BESTILLINGER FRA ANDRE KANALER

  Alle bestillinger under Black Weekend må skje via vår nettbutikk https://creativeart.no. Bestillinger på Facebook, Instagram eller E-post osv vil ikke bli behandlet. Vår bedriftsportal vil være stengt for bestillinger under Black Weekend. Lurer du på noe, kontakt vår support-chat, og vi vil hjelpe deg til hvordan gå videre med din bestilling. 

   

  KUNDESUPPORT

  På grunn av økt volum, kan det bli større forsinkelser på kundesupport enn normalt. Ta likevel kontakt med oss om det er noe du lurer på om Black Weekend via vår Facebook Messenger support-chat, som du finner både på vår Facebook-side, og nederst til høyre her i nettbutikken ved å logge inn med din Facebook-konto ❤️

   

  KOS DEG MASSE MED VÅRE TILBUD FOR BLACK WEEKEND! ❤️

   

  Husk vårt motto:

  Vi er her for å hjelpe deg å lykkes med dine kreative prosjekter! ❤️